Mina familjefotograferingar görs i naturligt dagsljus och är helst så lite tillrättalagda som möjligt. 
Bus, ruffsigt hår och lite ketchup runt munnen.  Vardag helt enkelt. Jag vill fånga er och era barns personlighet så den känns i varje bild.  

Jag tar med fördel bilderna hemma hos er där ni har kläder och leksaker nära till hands eller på en plats ni tycker mycket om. Ta fram barnens favoritleksaker och byt mellan fin- och vardagskläder om du vill, så tar jag bilder som ser både fina och personliga ut. 

 

PRISER FÖR BARN, FAMILJ OCH PORTRÄTT

Jag fotograferar i ca 45 minuter.
Du får alla bilder levererande i ett digitalt galleri i både färg och svartvitt.
Bilderna är fullstora filer som du kan framkalla så många gånger du vill.
Vid 45 minuters fotografering brukar det bli ca 30-40 stycken bra bilder efter jag sorterat bort testbilder, dubletter, bilder med blinkningar och nysningar etc. 

PLats

Jag fotar ute året runt eller i min ateljé där du och din familj trivs. Jag har även många tips på trevliga ställen i Jönköpingstrakten. Vi kan även vara hemma hos dig.

tid

Först ska vi hitta en tid då du/dina barn är på bäst humör. Men, solen styr mycket hur ljuset blir i bilden. På vår och sommar blir bilderna som härligast någon timme innan skymning. På vintern måste vi förstås passa på de få timmarna det är ljust.
En vanlig fotografering tar cirka 45 minuter.

FÖRBEREDELSER

Tänk på klädval/ombyten. Fråga mig om det är någon rekvisita du saknar, jag har en del roligt och annorlunda för barn. (vuxna får även de pröva prinsesskrona, elefantöron eller ligga i en korg…).
Packa en picknick-korg om dina barn kan behöva lite energi mellan varven.

leverans

Du får alla bilder leverade snyggt behandlade i både färg och svartvitt på USB-sticka. Det är oftast runt 30-40 stycken*. Du får dem inom två-tre veckor efter fotograferingen.
Bilderna får du i full storlek och bästa kvalitet så du själv kan framkalla, skapa tavlor och böcker med mera. Du behöver alltså inte betala flera hundra för varje pappersutskrift. Du gör så många du vill själv. Jag ger dig tips på bästa framkallningslabbet.
(* Med alla bilder menar jag alla bilder som är okej. Under en fotografering tar jag hundratals bilder. Många är dubletter och självklart tar även även jag oskarpa bilder eller med fel inställningar då och då. En fotografering kan vara mycket intensiv. Dessa bilder rensar jag bort så din leverans blir överskådlig och fylld med favoriter. Tro mig, det är många bilder ändå.)

publicering

Du ger mig rätten att använda bilderna på min webbplats och instagram samt i min marknadsföring. Om du som kund inte vill att dina foton ska synas, vänligen meddela mig detta senast vid fotografering.

betalning

Först efter att jag utfört jobbet och levererat bilderna skickar jag en faktura. Den har du sedan 30 dagar på dig att betala. Alla priser på webbplatsen är inklusive moms.

Fast pris!
Fotografering och alla bilder
2495 kr ink moms