PRISER FÖR BARN och FAMILJ  

tid & plats

Jag fotograferar i cirka 45 minuter och tar  bilderna hemma hos er eller på en plats ni tycker om.  Annars har jag många tips på fina områden i Stockholmstrakten.

Förberedelser

Om ni har yngre barn ärdet bra att ha kläder och leksaker nära till hands. Ta fram barnens favoritleksaker och byt mellan fin- och vardagskläder om du vill, så tar jag bilder som ser både fina och personliga ut. 

leverans

Du får alla bilder levererande i ett digitalt galleri i både färg och svartvitt. Bilderna är fullstora filer som du kan framkalla så många gånger du vill. Vid 45 minuters fotografering brukar det bli ca 30-40 stycken bra bilder efter jag sorterat bort testbilder, dubletter, blinkningar etc.   Du får dem inom två veckor efter fotograferingen.
Bilderna får du i full storlek och bästa kvalitet så du själv kan framkalla, skapa tavlor och böcker med mera. Du behöver alltså inte betala för varje pappersutskrift. Du gör så många du vill själv. Jag ger dig gärna tips på bra framkallningslabb.

 

publicering

Du ger mig rätten att använda bilderna på min webbplats och instagram samt i min marknadsföring. Om du som kund inte vill att dina foton ska synas, vänligen meddela mig detta senast vid fotografering.

betalning

Först efter att jag utfört jobbet och levererat bilderna skickar jag en faktura. Sedan har du 30 dagar på dig att betala. Alla priser är inklusive moms.

porträtt

Fotograferingen tar ca 30 minuter och vi fotograferar  ute  i dagsljus eller i studio.  Efter fotograferingen får du  5 högupplösta bilder i både färg och svartvitt leverade i ett digitalt album .

1100 kr

bröllop

Kontakta mig för ett första möte så går vi igenom hur och var ni vill fotograferas och om ni vill att jag ska vara med under hela dagen eller en del av den.  Provfotografering ingår alltid. 

Från 4500 kr

redaktionell fotografering

Kontakta mig för ett första möte så går vi igenom hur och vad ni vill fotografera.  

Just nu!
Fast pris -
på alla barn och familjefotograferingar inklusive alla bilder
2500 kr 
( ink moms )